N Levertijd: 5 werkdagen  N Geen verzendkosten   N Levering bij gemeente Best mogelijk voor kermisexploitanten

Garantie en kwaliteit van onze producten

Voor al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product aan datgene moet voldoen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bent u ontevreden over onze service of producten, dan horen wij dat graag zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Als bedrijf kunt u tot 5 dagen na ontvangst van de bestelling uw klacht doorgeven. Hierbij gaat het om een product op maat als bijvoorbeeld vlaggen.

U kunt uw klacht in uw account indienen via het contactformulier. Leg hier in een paar zinnen duidelijk uit wat precies uw klacht is. Voeg daarna enkele duidelijke foto’s toe die uw klacht verhelderen. Als het bijvoorbeeld gaat om een beschadiging aan uw bestelde vlaggen, dan ontvangen wij graag foto’s waarop duidelijk te zien is dat meerdere vlaggen beschadigd zijn. U krijgt geen ontvangstbevestiging van uw klacht, maar u ontvangt altijd binnen 1 werkdag inhoudelijk reactie op uw klacht.

Klachten kunnen ook worden ingediend over onze service of diensten. Gebruik ook hiervoor het contactformulier.

Vragen?
mail naar info@topixx.nl

  • Deze website wordt in opdracht van de gemeente Best beheerd door Studio Topixx.
  • Alle transacties lopen via een beveiligde omgeving.
  • Gemakkelijk te bestellen en snelle levertijden.
  • Voor kermisexploitanten is het ook mogelijk om de producten te laten afleveren op het gemeentehuis en ze tijdens de opbouwperiode van de kermis op te halen.