Bereikbaarheid

Aanvullende informatie;

Het verkeer vanuit de Oirschotseweg-Hoofdstraat richting de snelweg A2 kan rijden via de Spoorweglaan – Wilg – Oude Rijksweg en vanaf daar hun weg vervolgen.
Het verkeer dat richting de Ringweg wilt, kan rijden via de Spoorweglaan – Landbouwweg – Broekstraat – Ringweg en vanaf daar hun weg vervolgen.

Op enkele minuten lopen van Kermis Best kan geparkeerd worden. Automobilisten die vanaf Den Bosch komen worden vanaf de A2 verwezen naar parkeergelegenheden. Dat geldt eveneens voor automobilisten vanaf Eindhoven / Venlo / Maastricht. Als je vanaf Tilburg komt, kun je het beste de A2 richting Amsterdam – Den Bosch nemen en daar de eerste afslag Best. Volg de borden voor parkeren.

Het station bevindt zich eveneens slechts enkele minuten lopen van het kermisterrein. De treinen komen vanaf en gaan naar Eindhoven – Den Bosch – Tilburg. De bereikbaarheid met de fiets is ook goed. Er is een bewaakte fietsenstalling op de Kapelplein (400 plaatsen). Ook zijn er twee onbewaakte fietsenstallingen: Raadhuisplein (300 plaatsen) en Den Ekker (200 plaatsen). Alle fietsenstallingen zijn gratis.