Randprogramma Kermis Best 2016

Vrijdag 1 juli

16.00 – 01.00 uur Kermis
16.00 – 18.00 uur MEET & GREET TELETUBBIES
18.30 – 19.00 uur Optreden André Hazes jr.
19.00 uur Gilde Sint Odulphus schiet de kermis los

De Teletubbies zijn terug!

De meest iconische en invloedrijke kinderserie van de afgelopen twintig jaar, is terug met een gloednieuwe serie op de Nederlandse televisie! Met de knuffelbare Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po, beschikt de nieuwe serie over dezelfde geliefde personages en styling als de klassieke series, maar is visueel verbeterd, waardoor het een fris, kleurrijk en eigentijdse look en feel heeft van één van ’s werelds meest geliefde kinderserie. De Teletubbies zijn voor de nieuwe generatie kinderen en hun families!

Optreden André Hazes jr.

(vrijdag 1 juli 18.30 uur bij Kiosk)

André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader voor het album Samen Met Dré. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek. In 2013 bracht André Jr. in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit. Met singles als het titelnummer “Mijn Beste Vriend” en “Een Laatste Kans” maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes. In 2014 deed hij mee aan het programma De Beste Zangers Van Nederland en scoorde zijn tweede nummer 1-hit met “Ik Leef Mijn Eigen Leven”, een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music. Daar verscheen vorig jaar de hitsingle LEEF, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip, waar GTST-acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. Het is een overtuigend voorproefje van zijn nieuwe album. LEEF wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen en heeft onlangs een award gekregen voor grootste meezinger van 2015. De single behaalde eerder al succes met nummer 1 noteringen in diverse nationale charts en bereikte op YouTube al meer dan 2 miljoen views André’s carrière gaat als een trein: Ook mocht hij voor “Ik Leef Mijn Eigen Leven” een Buma Award in ontvangst nemen, de publieksprijs voor Favoriete Single. Zelf kan hij het prachtig verwoorden: “Tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt één woord, maar dat verschil voelt goed.”

André hazes Jr. heeft eerder dit jaar de “Grootste meezinger van 2015 Award” ontvangen voor zijn prachtige single ‘Leef’.

Zaterdag 2 juli

13.00 – 01.00 uur Kermis
14.00 – 18.00 uur Straattheaterfestival
15.00 uur Uitdelen gratis ijsjes.

Zondag 3 juli

13.00 – 00.00 uur Kermis – Geen speciale activiteiten,
gewoon lekker kermisvieren!

Maandag 4 juli

13.00 – 00.00 uur Kermis
15.30 – 18.30 uur STRIPFIGUREN MIDDAG;
met Bob de Bouwer,
Angry Birds, Bugs Bunny,
Tweety, Troetelbeer
17.00 – 19.00 uur Inleveren kermisloten
19.00 uur Trekking kermisloterij
19.00 – 22.00 uur Braziliaanse avond; vele tientallen
Samba-artiesten en Samba-bands

Meet & greet Bob de Bouwer

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en hij is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. De makers van Bob de Bouwer hebben hem in een nieuw jasje gegoten. Bob is meegegroeid met de tijd en een stoere held geworden. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de meet & greet sessies bij openbare gelegenheden zoals winkelcentra, kermissen etc. loopt het storm. Zowel ouders als kinderen staan in de rij om hun televisieheld in het echt te ontmoeten.

Tijdens zo’n sessie kunnen kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden. Kijk ook eens op: www.bobthebuilder.com

Meet & greet Angry Birds

Angry Birds kent u vast van de vele games, maar dit jaar zijn ze overal te zien!De Angry Birds zijn geland en hebben zich verspreid over alle PLUS supermarkten in Nederland. Er is een film uitgekomen waar Red de hoofdrol in speelt en daarnaast kunt u ze ook tegenkomen bij de Mac Donalds.

Wilt u meer zien van deze temperamentvolle vogel? Neem dan een kijkje op: www.angrybirdsfilm.nl

Meet & greet Troetel Beertje

Troetelland is de plek waar de troetelbeertjes wonen. Het is een magische plek die bestaat uit wolken en regenbogen. Ze kunnen van hieruit alle kinderen op de wereld zien en in de gaten houden. Zodra er iets mis is, horen ze het troetelalarm en komen ze in actie. Met de spreuk “troetelbeertjes straal” voeren zij elk hun magie uit. Graag zal Deelbeertje met de kindjes op de foto gaan en ze vertroetelen.

Dinsdag 5 juli

13.00 – 00.00 uur Kermis
13.00 – 17.00 uur Inleveren oplossing letterspeurtocht voor kids
15.00 – 19.00 uur MEET & GREET met Minions,
Assepoester, Belle en Spiderman
17.00 uur Prijsuitreiking letterspeurtocht
23.00 uur Grootse Vuurwerkshow

STRAATTHEATER KERMIS BEST 2016

(ZATERDAG 2 JULI)

Pinokkio & Gepetto

Je ziet ze van verre al aankomen en zult je ogen niet geloven…

Monsieur et Madame

Dit grappige koppel lijkt erg op de meeste koppels sinds Adam en Eva. Monsieur is een grote charmeur maar Madame houdt daar niet zo van.

Ike the Bike

Dit zijn twee onhandige superheldinnen die op hun ingenieuze 4 meter hoge vliegfiets de wereld komen redden. Mocht je dus hulp nodig hebben dan komen zij je redden!

De Vliegende Hollander

Runeworld heeft alle wereldzeeën bevaren met zijn Vliegende Hollander. Luister naar zijn wonderlijkste verhalen die hij graag met je wil delen.

Quasimodo

Zoals jullie weten werd hij misvormd geboren met een gebochelde rug en een misvormd gezicht. Hij werd verbannen in de torens van de Notre Dame waar hij elk uur de klokken luidt met zijn lenige lichaam en geslinger aan de touwen. Door het harde geluid van de klokken is hij doof geworden. Hij ziet er een beetje angstaanjagend uit met het is een aandoenlijk mannetje met een heel klein hartje.

Nar en Harlekijn

Wie houdt wie nu voor de gek? Weet jij het antwoord?
De Nar en Harlekijn voelen zichzelf heel goed thuis op deze kermis.
Kijk maar eens goed naar deze levende mime poppen.

Wild Zwijn

De tijdreizende oermensen…….
Urki en Baraka zijn twee holbewoners uit de oertijd.
Ze hebben gezocht naar het einde van de wereld, maar verdwaalden diep in het zwarte woud. Daar vonden zij een groot Wild Zwijn!!
Samen maakte ze een lange reis door de tijd en zo kwamen zij op miraculeuze wijze terecht op Kermis Best.

Jan Joker

Als je een echte sul wilt zien dan mag je deze sul zeker niet missen!!!
Onnozel staat hij maar wat te geinen en te gapen.
Je hebt er niks aan, wat een idioot….
Hij staat erbij voor Jan Joker!
Ga jij er voor Piet Snot bijzitten?

Marskramer

In 1225 trokken ze door heel Europa. Marskramers, warenmannen, voddenmannen of in nog andere streken teuten, peddlers of coeplude genoemd. Met sterke verhalen sleten zij hun handelswaar – niet altijd van onberispelijke kwaliteit – in dorpen en steden, in herbergen en boerderijen.

Pêt-à-Porter

Max de hoornaap voelt zich eigenlijk overal wel thuis dus zeker op deze kermis. Hij is makkelijk in de omgang, zindelijk, wasecht en kreukvrij. Het ideale huis-tuin-of-keuken dier. Dit unieke dier reist met zijn trouwe oppasser “Porter” van dierentuin naar dierentuin, maar of ze hem ergens willen houden?

Victorian Rebelians

Op golven van Victoriaanse elegantie…dansen deze Rebelians op 1 meter stokstelten. Uitdagend en vrij in hun eigen tijd. Ze nemen je graag mee in hun betoverende wereld van Couture en Steampunk!

Marcel Cyclette

Charmeert op zijn jazzy velo-hybride vol snufjes en joli bibelots. Zijn cyclette fantastique werkt op zonne-energie en energie des jambes maar vooral, tres important, op l’energie des femmes. Voor alle vrouwen geldt; LET OP!! Met zijn galanterie verleidt hij vrouwelijk schoon op zijn velo. Maar voor de mannen geldt; NIET GETREURD!! Hij heeft een liquer, cela réchauffe le coeur. Uit zijn gracieuze pijp vlamt vuur, licht het hart en de omgeving op.

De mooiste goedkoopste kermis van Nederland!